Hirdetés

Előrendelhető lett a MAG1 mini laptop



|

630 dollártól előrendelhető a 8,9 hüvelykes kijelzővel szerelt MAG1 mini laptop.

Hirdetés

A mini laptopok világának egyik legfrissebb versenyzője a MAG1, amelybe 8,9 hüvelykes, 2560 x 1600 képpontos érintőkijelzőt, háttérvilágított billentyűzetet és Intel Core m3-8100Y processzort építettek. 

Hirdetés

Az újdonság Kínában egy ideje már elérhető, most viszont világszerte előrendelhetővé vált a GeekBuyingon keresztül. A mini laptop indulóára 630 dollár, egészen konkrétan 195 684 Ft. Ezért cserébe 8 GB RAM és 256 GB tárhely jár, de valamivel többért október 9-ig 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel szerelt változatot is lehet foglalni. 

Papíron a MAG1 nagyon hasonlít a GPD P2 Maxre, és mindkettőnek az a különlegessége, hogy a többi mini laptoppal szemben a billentyűzet alatt kínál apró érintőpadot is. 

A MAG1 abban más, hogy van háttérvilágított billentyűzete, de nincs webkamerája. Az alumínium házba 8600 mAh-s akkumulátor fért, van USB-C és USB 3.0 port, microHDMI, jackcsatlakozó, microSD-olvasó, WiFi, Bluetooth és ujjlenyomat-olvasó is az extralistán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.