Hirdetés

A legjobb gamer TV az LG OLED



|

Megérkezett a legújabb technológiájú televízió a játékosok örömére. Próbáld ki te is azt az elképesztő játékélményt, amit az LG OLED kínál!

Hirdetés

Az LG OLED termékcsalád legújabb technológiája a legjobb gaming-tévékké teszi őket és elképesztő élményt nyújt a játékosok számára. Amikor az LG 2012-ben bejelentette az OLED televíziók sorozatát nagy vihart kavart. Ennek az volt az oka, hogy az LG elmozdult a háttérvilágítású pixelpaneltől és ehelyett olyan képernyőt készített, amelyben minden pixel külön-külön megvilágítható.

Hirdetés

Ez rendkívül fontos, mivel a 3840 x 2160 pixel méretű panel minden egyes pontjának külön megvilágítása hihetetlenül élénk és mélyfekete színeket eredményez. A filmek és a TV-műsorok pontosan úgy néznek ki, ahogy a rendező elképzelte, megálmodta.

Ez a technológiai fejlődés azt is jelentette, hogy a nagy képernyőknek nem kell többé terjedelmesnek lenniük, és a nappalit uralniuk. Az LG OLED készülék 77 mm-el rövidebb képernyő is lehet és hogyha feltesszük a falra olyan, mint egy műalkotás.

A legújabb LG OLED tévék hihetetlen sebességet és gyönyörű színeket biztosítanak az NVIDIA G-SYNC funkciónak köszönhetően. Ez kiváló képi teljesítményt és minőséget jelent, így garantált a magával ragadó játékélmény akármiféle megszakítás nélkül, garancia a gördülékeny, villódzás-, szakadás- és akadozásmentes használatra. Az LG OLED 4K televíziók 55-77 hüvelykes modellekben kaphatók, és ezen képernyőkön a játékok akár 120Hz-es képfrissítési rátát kínálnak, ami rendkívül gyors válaszidőt jelent.

A bemeneti késleltetés alig észrevehető: 6 milliszekundumon 1440p felbontású 120 Hz-es képfrissítéssel, és 13 milliszekundumon 4K minőségű tartalmak 60 Hz-es képfrissítéssel gördülékenyen futnak a készülékeken.
Egyszerűen fogalmazva: ez a minimális bemeneti késleltetés az LG OLED tévék esetében, a képminőség romlása nélkül azt jelenti, hogy zökkenőmentes játékélményt biztosít. Ez óriási különbséget is jelenthet online játékoknál, és kulcsfontosságú a játékteljesítményben is.

Az egyik legnagyobb áttörés a játékok terén a HDR10 továbbfejlesztése volt, melyek tovább növelik a játékélményt. Ez a technológia lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy hangulatot teremtsenek egy játékban a képernyő fényerejének vagy intenzitásának megváltoztatásával. Ez tökéletesen megjelenik olyan játékokban, mint a The Last of Us és a Resident Evil 7, ahol a hangulatot a sötét színeken és letisztult képkockákon keresztül jelenítik meg.

Az LG OLED TV-k legújabb modelljeivel megtapasztalhatod a játékok valódi szépségét, mert támogatja a HDR10 és a Dolby Vision funkciókat is. Legfeljebb 120 képkocka / másodperc alatt nyújt Full HD tartalmat, és kihasználja a HDMI 2.1 specifikációit, mint például az automata alacsony késleltetési mód, a változó képfrissítési ráta és az eARC audioszabvány.

Természetesen nem csak a képminőség teszi felejthetetlenné a játékot. A hang szintén létfontosságú szerepet játszik. Az új LG OLED tévék olyan mozgóképekre optimalizált audioformátumokat is támogatnak, mint a Dolby TrueHD és a Dolby Atmos, a legjobb audio- és videoformátumok. A tévékészülékek az LG gépi mélytanulás-alapú AI-hangtechnológiáját is beépítve kínálják a virtuális 5.1-es hangzásért.

A minőségi és felejthetetlen játékélményért válassz te is az LG OLED termékek közül és élvezd a technológia fejlődését. Nézz szét online, kezdheted például az eMAG.hu webáruházban, fedezd fel az ott található széles tévé kínálatot, olvasd el az termékértékeléseket és válaszd ki álmaid tv készülékét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.