Hirdetés

Olcsó laptop, nagy teljesítménnyel?



|

Jó laptopot vennél, de limitált a költségvetésed? Ne aggódj! Nézz körül online és válassz a kedvező ajánlatok közül. Keresd meg a számodra megfelelő, ideális készüléket, amely olcsó és magas teljesítményen működik.

Hirdetés

Melyik a legalkalmasabb időszak laptop vásárlás esetén?

Az elmúlt évtizedben a dolgok megváltoztak, főleg a technológia elérhetőségének szempontjából. Ma már mindenki számára elérhetőnek számítanak a legújabb készülékek is. Így egy laptopra nem kell egy vagyont fizetni, a mobiltelefon pedig nem csak a gazdag emberek kiváltsága és az olcsó laptopok fogalma mára nem számít ellentmondásosnak.

Hirdetés

A laptop vásárlásra szánt költségvetés és egyes követelményeink függvényében vannak új, olcsón megvásárolható laptopok, amelyek ára pár tízezer forint. Természetesen vannak laptopok, amelyek százezrekbe kerülnek, de róluk most nem beszélünk. Munkára vagy esetleg szórakozásra keresel egy új laptopot? Akkor érdemes előre meghatározni, hogy milyen funkciókkal és tulajdonságokkal legyen ellátva a laptop, hogy megfizethető áron a legjobb teljesítményt vásárold.

Ha olcsó laptopot keresel, akkor nem egy gamer vagy egy ultraprofi laptopot fogsz vásárolni. Ebben az esetben nincs szükséged egy profi processzorra. Az Intel Pentium vagy az Intel Celeron processzorok elegendőek, ha laptopod szórakozásra (filmek, zene, internetes böngészés stb.) vagy Word, Excel fájlok szerkesztésére szeretnéd használni.

A képernyő mérete mindenképp befolyásolja a laptop végső árát. Ha az olcsó kategóriából szeretnél választani, akkor ideális lenne egy 15 hüvelyknél kisebb átlóval rendelkező modellt választani, mivel ezt a méretet meghaladó modellek már drágább készülékeknek számítanak.

A merevlemez kapacitása mára nem olyan fontos (mivel már nem tartunk több száz GB zenét vagy filmet a számítógépen), mégis befolyásolja a laptop árát. Azért, hogy garantáltan olcsó, de jó teljesítményű laptopod legyen válassz egy olyan modellt, amelynek 265 GB-nál kisebb a merevlemeze. Ez több, mint megfelelő lesz.

Ezelőtt két-három évvel a magasabb árú laptopok is HDD-vel működtek. Időközben egyre több laptop váltot át az SSD-re, ezért az áruk lecsökkent. Ha nem szeretnél fotót-videót szerkeszteni, vagy komoly játékokat futtatni a laptopon, akkor minden bizonnyal elengedő egy HDD-vel felszerelt készülék, de ha teheted válassz egyet SSD-s készüléket.

Tekintsd meg az eMAG.hu gamer laptop kínálatát

gaming laptopok
gaming laptopok

Az olcsó laptopok keresésének optimális módja, hogy folyamatosan figyeled a kedvezményeket és kampányokat, amelyeket az online webáruházak hirdetnek. Időről-időre csökkennek a laptop árak, mivel folyamatosan új modelleket mutatnak be, így a régi készülékek elavulnak és az áruk leesik. Ha alaposan felmérjük a piacot és folyamatosan figyeljük az akciókat a laptopokon akár 40-50%-ot is spórolhat. Nem lesz a legújabb modell, de ez annyira fontos lenne? Ezek az elektronikai eszközök is olyanok, mint a telefonok vagy az autók. Új modellek folyamatosan jelennek meg, és még akkor, ha most a legújabb típust vásárolnád meg pár hónapon belül már elavult, régi modellnek fog számítani, de akkora sokkal olcsóbb áron lesz elérhető.

Nézz körül az eMAG.hu weboldalon, mérd fel a piacot, állítsd össze azokat a funkciókat és tulajdonságokat, ami érdekel és válassz a széles kínálatából. Hidd el, nálunk sikerül megtalálni az ideális laptopot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.