Hirdetés

Ennyibe kerül majd a Microsoft Surface Laptop 3



|

Részletes adatok kerültek elő a különböző konfigurációkról és azok vételárairól.

Hirdetés

Roland Quandt és a WinFuture információi szerint valóban AMD Ryzen processzorok kerülnek a Microsoft Surface Laptop 3-ba, egészen pontosan 6- és 8-magos chipek. A 15 hüvelykes verziónak már a vételárai is kiszivárogtak. 

Hirdetés

A megbízható szivárogtató szerint a Ryzen 5 3550U-val szerelt alapmodell 8 GB RAM-ot ad, 999 dollárért. 1099 dollárért már Ryzen 7 3750U chip jár. Az 1399 és 1599 dolláros modellekbe 12 GB RAM és 6-magos AMD lapka kerül, míg az 1999 és 2399 dolláros laptopokba 16 GB RAM-ot és 8-magos Ryzen processzort építenek. 

A tárhelyek méreteiről egyelőre nem hallani, ráadásul az AMD jelenlegi Ryzen U szériájában még nincs is 6- és 8-magos chip. A forrás állítólag kénytelen volt elrejteni az új processzorok neveit. Nehéz lenne megmondani, hogy tévedésről van szó vagy az AMD tényleg új processzorokat mutat be a Surface eszközökkel egyszerre. 

Quandt szerint ráadásul nem valószínű, hogy az AMD 15 wattos TDP-vel hozna 6 vagy 8 Zen+ magot, így a megoldás csak az EPYC Embedded 3000 széria lehetne, magasabb TDP-vel és külön grafikus vezérlővel - ami viszont az üzemidőt csökkentené jelentősen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.