Hirdetés

Érdemes gamerként Windows 11-re frissíteni?



|

Videóban járunk utána annak, miért ajánlott Windows 11-re váltani PC-s játékosként.

Hirdetés

Tudjuk, hogy az operációs rendszer frissítése nagy elkötelezettség: érthető, hogy sokan voltak még olyanok, akik jóval a Windows 10 megjelenése után továbbra is ragaszkodtak a Windows 7-hez. Most már a Windows 11 is elérhető közel egy hónapja, talán közületek is sokan fontolgatják a váltást.

Az alábbi videóval szeretnénk segíteni abban, hogy eldönthessétek, frissítetek-e most, vagy várjatok még néhány hónapot.

Hirdetés

Korábban foglalkoztunk már a Windows 11 kezelőfelületével és annak változásaival, ne hagyjátok ki azt a videónkat sem. Ha tetszett, amit láttatok, iratkozzatok fel csatornánkra, és nyomjátok be a csengőt az értesítésekért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.