Hirdetés

Érkezik a GeForce RTX 2080



|

Árulkodó volt az NVIDIA videós kedvcsinálója, illetve már képek is szivárogtak ki az új videokártyáról.

Hirdetés

Az NVIDIA egy videós kedvcsinálót adott ki a héten, amelyben az augusztus 20-án esedékes rendezvényére hívja fel a figyelmet. Egyes gamerek és redditesek a szokásosnál is alaposabban boncolgatták a videót, és felfigyeltek pár érdekes dologra. 

Hirdetés

Az NVIDIA augusztus 20-án mutatja be a következő-generációs videokártyáját, amelynek a neve GeForce RTX 2080 lesz. Ezzel eldőlt, hogy a GeForce 11-es vagy a GeForce 20-as széria jön-e. 

A videó arról is árulkodott, hogy az NVIDIA nyugdíjba küldi a GTX márkajelzést, ezt az RTX váltja le (mint a Quadro RTX esetében, a valós idejű ray-tracing technológia miatt). 

Időközben aztán az első képek is befutottak az MSI GeForce RTX 2080 Ti videokártyájáról, ami a GAMING X TRIO termékcsaládot erősíti. Természetesen az RGB-s fények nem hiányoznak, illetve van új C-típusú VirtualLink csatlakozó és NVLink. Az NVIDIA nyugdíjazta az SLI csatlakozót. 

Hétfőn elvileg jönnek a további videokártyák is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.