Hirdetés

Érkezik a még erősebb Microsoft Surface Go



|

A legújabb verzió LTE-képes, 8 GB memória és 128 GB tárhely kerül bele - a vételára pedig 679 dollár.

Hirdetés

399 dolláros indulóárával a Surface Go a legkisebb és legolcsóbb tablet a Microsoft Surface termékcsaládjában. Ennyiért viszont csak 4 GB RAM és 64 GB tárhely jár. Aki 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet szeretne, annak már 549 dollárt kell fizetnie. 

Hirdetés

A Microsoft most azonban piacra dob egy új verziót, ami szintén 8 GB memóriát és 128 GB tárhelyet ad, de már beépített LTE-támogatással is rendelkezik. A tablet már előrendelhető, és a Microsoft szerint november 22-én összesen 23 piacon válik elérhetővé. 

A többi modellhez hasonlóan ez a változat is 10 hüvelykes, 1800 x 1200-as felbontású kijelzőt, Intel Pentium 4415Y processzort, 802.11ac-s WiFi-t, Bluetooth 4.1-et, USB-C portot, Surface Connect portot és microSDXC-olvasót kap. A jackcsatlakozó ezúttal sem hiányzik, ahogyan a 8 és az 5 megapixeles kamerák sem. A Windows Hello arcfelismerés is támogatott a jelszómentes bejelentkezések érdekében. Sajnos a Surface Pent és a Surface Go Type Covert ezúttal is külön kell megvásárolni, több mint 900 dollárért azonban már elég drága egy ilyen tudású gép. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.