Hirdetés

Érkeznek a HP AMOLED-kijelzős laptopjai



|

Április 19-én debütálnak majd Európában a HP új laptopjai, amelyekbe már AMOLED-képernyőt építettek.

Hirdetés

A HP még januárban jelentette be, hogy piacra dobja majd a HP Spectre x360 15 laptopjának azt a verzióját tavasszal, amelybe már AMOLED-képernyőt épít. A HP tartja a menetrendet, vagyis jönnek az AMOLED-es laptopok. 

Hirdetés

Az AnandTech úgy értesült, hogy a HP áprilist 19-től teszi elérhetővé Európában és Amerikában ezeket az új notebookokat. Nem a Spectre x360 15 lesz az egyetlen AMOLED-kijelzővel is választható modell, az Envy x360 15 is megvásárolható lesz ilyen kivitelben. 

Az Envy modelleket általában dizájnban és árban is a Spectre széria alá pozicionálja a HP, ezek a gépek tehát vastagabbak, nehezebbek, de persze csak az abszolút csúcskategóriához mérten. Az utóbbi években azonban az Envy laptopok sok dizájnelemet átvettek a Spectre sorozatból, mint a vékonyabb kávát, kameratakarót, hangalapú ébresztést vagy ujjlenyomattal ébresztést. 

Az AMOLED-panelek egyébként nagyobb kontrasztot kínálnak majd, a feketék megjelenítéséhez nem bocsátanak ki fényt. A HDR is támogatott lesz, fényes környezetben pedig jobban látható a képernyő, mint egy normál LCD. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.