Hirdetés

Erősebb hibrid táblagéppel készül a Chuwi



|

A Chuwi UBook Pro egy kettő az egyben hibrid táblagép lesz, Intel Amber Lake processzorral.

Hirdetés

A Chuwi idén dobta piacra a hibrid windowsos táblagépét, az UBookot, ami támasszal és billentyűzettel igazából a Microsoft Surface stílusát képviseli, 500 dollár alatti indulóárral. 

Hirdetés

A nagyfelbontású kijelző, 8 GB RAM és tolltámogatás ellenére kissé elavult volt a gép, ami főként a 2015-ös Intel CPU miatt volt elmondható. 

A gyártó orvosolja ezt a problémát, és hamarosan piacra dobja a Chuwi UBook Pro hibridet. Ez nagyobb kijelzőt kap, több tárhellyel, és nem mellesleg nyolcadik-generációs Intel Core m3-8100Y Amber Lake processzorral, ami jelentősen megdobja a teljesítményt. 

Árakról még nincs hír, de az előrendelések már szeptember 25-én elkezdődnek, és 25 százalék kedvezmény is van, ha valaki regisztrál addig a gyártónál. 

Az U név pedig onnan jött, hogy U alakú a támasz, ami 0 és 145 fok között állítható, ráadásul háttérvilágított billentyűzetet is támogat. Tabletnek, laptopnak és tévének is jó így a Chuwi 12,3 hüvelykes újdonsága, amibe 256 GB-os SSD kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.