Hirdetés

Erősítheti a Microsoft a hibrid laptopját



|

Felturbózhatja a belépőszintű Surface Book 2 hibrid laptop specifikációit a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft Surface Book laptopjai olyan hibridek, amelyek táblagépként is használhatóak. Amikor a Microsoft 2017 végén piacra dobta a második-generációs verziót, akkor két eltérő méretben kínálta a notebookot. 

Hirdetés

13,5 és 15 hüvelykes volt belőle, illetve processzorból is lehetett kérni az Intel Core i5-7300U-t, valamint a 4-magos Core i7-8650U-t. A jelek szerint a belépőszintű modelleket most felerősíti a cég. 

A WinFuture kiszúrta, hogy számos online áruház listáz be nem jelentett 13,5 hüvelykes Surface Book 2 gépeket, Intel Core i5-8350U processzorral, nagyjából ugyanolyan áron, mint a jelenlegi Core i5-ös verziónál. 

Egyébként tekintetben a hardver nem változik, vagyis marad a 13,5 hüvelykes, 3000 x 2000-es érintőkijelző, a 8 GB RAM, 256 GB-os PCIe NVMe SSD. Mivel még mindig Surface Book 2 néven hivatkoznak rá, ezért csak frissítésről van szó, nem újabb generációról. Az új CPU mindenesetre sokkal jobb teljesítményt ígérhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.