Hirdetés

Erre a lapka PC-re M.2-es SSD is fér



|

Különleges lapka PC lett a Boardcon Idea3399, ugyanis külön slotot kínál egy LTE-modulnak és egy M.2-es SSD-nek.

Hirdetés

A lapka PC-t alapvetően minden alkatrészt beágyazva tartalmaznak azért, hogy egyből használni lehessen ezeket. A Boardcon Idea3399 sem kivétel, de azért különleges

Hirdetés

A 6-magos Rockchip RK3399 processzort 4 GB RAM és egy 8 GB-os eMMC tárhely egészíti ki, mindezen Android 7.1 rendszer fut. Miért különleges az apró PC? Van rajta két extra bővítőhely a megszokott portokon felül. Az egyikbe LTE-modul illeszthető, a másikba pedig SSD. 

Nem is akármilyen, hanem M.2 2280-as PCIe NVMe SSD. Emellett SIM-foglalat is van a lapka oldalán, valamint támogatott a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.1 és a gigabites Ethernet. 

Akad továbbá HDMI 2.0, mini DisplayPort, két USB-C és egy USB 2.0, RJ-45-ös port, jackcsatlakozó. Van microSD-foglalat, csatlakoztatható opcionálisan kamera, LCD-kijelző, mikrofon, infrás jeladó. 

Bár alapvetően a fejlesztőknek szól a termék, az Raspberry Pi óta felkapott dolog a lapka PC, amiből a bátrabbak otthon is építhetnek például házimozi-PC-t. Valószínűleg a Boardcon Idea3399 drágább lesz, mint egy Raspberry Pi, de a szakértők szerint sokoldalúbbnak ígérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.