Hirdetés

Európában tarolna a Xiaomi Mi Laptop Air



|

Spanyolországban már megjelent a Xiaomi vonzó laptopja, és hamarosan Európa többi részén is hódít.

Hirdetés

Kínában igen népszerű a Xiaomi, de mostanában Európában is elképesztő rajongás alakult ki a márka iránt. A Xiaomi ezt kihasználva úgy döntött, hogy Spanyolországban már most piacra dobja a 13,3 hüvelykes Mi Laptop Airt. 

Hirdetés

A Xiaomi laptopja a teljesítmény és a hordozhatóság remek kombinációja. A fém házas laptop alig 1,3 kilogrammot nyom a mérlegen, mindössze 14,8 milliméter vastag. Az 1920 x 1080-as felbontású kijelzőnek csupán 5,59 milliméteres kerete van. 

Az ügyes technológiáknak hála az üveg és a kijelző között eleve kicsi a levegőréteg, ezért az élmény nagyszerűnek ígérkezik. A fekete billentyűzet elegáns része a sötétszürke fém háznak. 

A laptopba nyolcadik-generációs Intel Core processzorok kerülhetnek, GeForce MX150 grafikával, 8 GB memóriával és 256 GB-os SSD-vel. A PC Windows 10 Home Edition rendszerrel jelenik meg, ujjlenyomat-olvasóval támogatja a Windows Hellót. 

A kiemelkedő hűtési rendszer mellett Dolby audio és hosszú üzemidő jellemzi a gépet. A Xiaomi Mi Laptop Air Európában júliusban válik elérhetővé, 899,99 eurós vételáron. A Xiaomi biztos benne, hogy a prémium minőséggel megnyeri az európai felhasználókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.