Hirdetés

Európai hardverdíjakat kaptak az AMD Ryzen processzorok



|

Számos díjjal jutalmazta az AMD jelenlegi termékeit a European Hardware Association, ami jól mutatja az AMD népszerűségét.

Hirdetés

A European Hardware Association nemrég hozta nyilvánosságra az éves díjadójának győzteseit. Az AMD számos díjat begyűjtött. A Navi 10-et például a legjobb GPU-nak választották a Radeon RX 5700 XT formájában, a legjobb AMD-s kártyának pedig az előbb említett vezérlő Sapphire Nitro+ kiadását mondják. A Renoir-alapú Zephyrus G14 pedig a legjobb gamernotebook lett 2020-ban. 

Hirdetés

A legtöbb díjat azonban a Ryzen 3000-es processzorok szedték össze. A Ryzen 5 3600 például a legjobb gamertermék díjat kapta meg, a Ryzen 3 3300-at pedig a legjobban tuningolható megoldásnak tartják. 

A legjobb processzornak a Ryzen 9 3950X-et választották a szakemberek, a chiplet dizájn pedig a legjobb új technológia díját vitte el. Természetesen a díjátadót online tartották meg az elhúzódó veszélyhelyzetre tekintettel. A szavazatok mellett alapos tesztelések és elemzések alapján is mérlegeltek, mielőtt díjakat hirdettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.