Hirdetés

Extra programozható gombbal érkezhet az Apple Watch Pro



|

Kiszivárgott renderképeken nézhetjük meg közelebből az Apple legkomolyabb okosóráját.

Hirdetés

Mark Gurman, a Bloomberg elemzője korábban is szivárogtatott már adatokat az Apple készülő okosórájáról, amivel a viselhető kütyük palettáját szélesítené a cupertinói cég. Az Apple Watch Pro minden bizonnyal a testvéreinél nagyobb kijelzővel érkezik majd, a most felbukkant képeken azonban egyéb újdonságokat is felfedezhetünk.

Az alábbi renderképen az látszik, hogy az órának nincsenek lapos oldalai, mindenhol le lesz kerekítve, a jobb oldali korona és gomb pedig a korábbinál nagyobbnak, robusztusabbnak tűnnek, így minden helyzetben könnyebben kezelhető lesz az óra.

Hirdetés

A legfontosabb újítás természetesen a bal oldalra elhelyezett új gomb, ami az elemzők szerint programozható, így a felhasználó döntheti el, hogy milyen alkalmazást, edzést vagy egyéb funkciót indítson el vele.

Az Apple Watch Pro várhatóan a cég szerdai eseményén mutatkozik be a többi órával, az iPhone 14-gyel és az új Airpods Pro modellel együtt, az árát pedig 900 dollár fölé jósolják. A robosztus kialakításnak bizonyára örülnek majd azok, akik komolyabb fizikai megterheléshez, edzéshez vagy túrázáshoz hordják az órát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.