Hirdetés

Extra széles monitort villantott a Philips



|

49 hüvelykes, dual-QHD-s monitorral bővült az idei CES-en a Philips Brilliance monitorkollekciója.

Hirdetés

A Philips Brilliance monitorkollekciója az idei CES-en két új csúcskategóriás képernyővel bővült. A 49 hüvelykes Philips Brilliance SuperWide Curved modell dual-QHD-s, vagyis 5120 x 1440-es felbontással rendelkezik. A Philips Brilliance 4K pedig 32 hüvelykes LCD-panelt kapott. 

Hirdetés

Mindkettőre igaz, hogy Windows Hello-képes fejlett szenzorokat és webkamerát kaptak, mindezeknek hála két másodperc bejelentkezni egy windowsos gépre. 

A 49 hüvelykes monitor két csúcsmonitort is képes kiváltani a széles képnek hála, és ideális tartalomgyártóknak, valamint pénzügyi elemzőknek. 1800R hajlítás jellemzi, illetve az Adaptive Sync technológiát is támogatja. A VESA DisplayHDR 400 plecsnijét is kiérdemelte. 

A 32 hüvelykes 329P9H  szintén remek képminőséget ígér, 3840 x 2160-as felbontással és IPS-panellel. A panelt 90 fokban el is lehet forgatni, illetve a magassága is állítható. A PowerSensor technológia pedig csökkenti a fényerőt, ha nem ül előtte senki. Így megnyúlik a termék élettartama, a költségek pedig akár 80 százalékkal is csökkenhetnek. 

Az újdonságok USB-C-s dokkolót is kínálnak, és persze villódzásmentes, valamint kékfény-szűrő technológiával egyaránt rendelkeznek. A vételáruk 1299 és 799 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.