Hirdetés

Extrém fokozatra kapcsol a Lenovo ThinkPad X1 Extreme



|

A legújabb modell már Intel Core i9-9880H processzorral, NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q grafikus vezérlővel és 4K-s OLED érintőképernyővel is vihető lesz.

Hirdetés

A tavalyi Lenovo ThinkPad X1 Extreme továbbra is a tesztelők és az üzleti szektor egyik kedvenc laptopja, mivel erős házat, remek processzort, 4K-s, villódzásmentes kijelzőt kínál, könnyű szervizelhetőséggel. A ThinkPad X1 Extreme Gen 2 felújított modellel azonban még extrémebb fokozatra kapcsol a gyártó. 

Hirdetés

Ezúttal már az Intel kilencedik-generációs, Core i9 H-szériás processzorai és az NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q GPU is elérhető. A 4K-s OLED érintőképernyő még világosabb lett, a tárhely maximum mérete pedig már 4 TB. A képernyő elvileg az a panel, ami az OLED-es IdeaPad C730-ba és Razer Blade 15-be is kerül. 

Az új modell gépháza nem változik a tavalyihoz mérten, a billentyűzet, az érintőpad és a portok is ugyanolyanok lesznek. Remek kérdés ugyanakkor, hogy a még erősebb hardverek mekkora teljesítménynövekedést hoznak a gyakorlatban, illetve lesz-e probléma a túlmelegedéssel. 

A ThinkPad X1 Extreme Gen 2 már júliusban elérhető lesz, 1500 dolláros indulóártól fölfelé. A 4K-s, OLED paneles változat már 3000 dollár táján mozog majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.