Hirdetés

Ez a CES leglaposabb és legdrágább laptopja



|

Nagyon csábítóra sikerült a mindössze 9 milliméter vastag, alumínium házas, Kaby Lake-Y processzoros Acer Swift 7 laptop.

Hirdetés

Az Acer Swift 7 laptopja egyébként is nagyon tetszetős volt, azonban a 2018-as kiadás igazi világrekorder. Igazából ez a CES leglaposabb és legdrágább notebookja. 

Hirdetés

A 2018-as modellbe Intel Kaby Lake-Y processzor kerül, a ház teljesen egyben van, alumíniumból készül és fekete színű. A 8 GB memóriát 256 GB-os SSD egészíti ki. A 14 hüvelykes, Gorilla Glass védőüveggel borított és full HD-s felbontással operáló, érintőképernyővel szerelt gép LTE-képes, a méreteit tekintve pedig egy 13,3 hüvelykes laptopnak felel meg. 

Az áprilistól, 1699 dollárért kapható Acer Swift 7 SF714-51 egyébként a maga 9 milliméteres (egészen pontosan 8,99) vastagságával világrekorder. Az üzemidő akár 10 órát is elérhet. Megújult továbbá a háttérvilágított billentyűzet, amelynek a bal oldalán ujjlenyomat-olvasó is van (Windows Hello-kompatibilis). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.