Hirdetés

Ez a külső ház nagyszerűen védi a merevlemezedet



|

Az ADATA ED600 2,5 hüvelykes HDD-t vagy SSD-t fogad be, és az ütődések, víz és por ellen is védi azt.

Hirdetés

Az ADATA bemutatta a legújabb merevlemezházát, az ED600-at. Ez segít abban, hogy a külső adattárolóinkat a lehető legnagyobb biztonságban hordozhassuk. 

Hirdetés

A ház 2,5 hüvelykes, 7 vagy 9,5 milliméter vastagságú SATA merevlemezeket és SSD-ket támogat. Az USB 3.1-es felületnek hála az 5 Gbps-os adatátviteli sebesség is elérhető. A Windows és a macOS rendszerek egyaránt támogatottak, az asztali gépek és laptopok mellett a játékkonzolokkal is kompatibilis az újdonság. A biztonsági zárnak hála mozgás vagy becsapódás esetén sem lazul ki a meghajtó. 

A ház egyébként több mint felhasználóbarát: egyszerűen csatlakoztatni kell bele a meghajtót, várni három másodpercet, majd a telepítés véget ér, az adattároló pedig bármilyen egyéb beállítás nélkül használatba vehető. 

A stílusos és erős ház a meghajtót gyakorlatilag mindenféle behatással szemben védi. Az IP54-es minősítés azt mutatja, hogy a portól és a párától is védett a meghajtó, a gyakorlatban akkor sincs gond, ha vízbe esik. Az ED600 természetesen ütésálló is, a strapabíró külső egy további ellenálló szilikonréteget rejt magában. Ha 100 centiméterről a földre pottyan az adattároló, akkor sem lesz baja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.