Hirdetés

Ez a laptop csak egyetlen dologra használható



|

Az Onyx új notebookja elektronikus tintát használ, és igazából írógépként funkcionál.

Hirdetés

Az e-papír kijelzők általában e-könyvolvasókban kapnak helyet, mint az Amazon Kindle eszközei. Néha azonban felbukkannak viselhető eszközökben, hirdetőtáblákban és még okostelefonokban is. Notebookokban kevésbé. 

Hirdetés

A főként könyvolvasókkal foglalkozó Onxy azonban úgy gondolta, megpróbál valami hasonlót alkotni. A Hong Kong Electronics Fairre számos új könyvolvasóval készül, ezek mellett pedig lesz egy szokatlan megoldása is. 

Ez 9,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és van fizikai billentyűzete. A neve Onxy Boox Typrewriter, és valóban: hagyományos notebooknak nem annyira alkalmas ez a készülék, ellenben írógépnek annál inkább. 

Az egyik 10,3 hüvelykes modell szintén alkalmas lesz az írásra: az az érintéseket és a stylust is támogatja, vagyis rajzolni is lehet vele. Hasonlót tud a 13,3 hüvelykes Onxy Boox Max is, ami már elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.