Hirdetés

Ez a legmenőbb egyedi hűtésű gépház, amit valaha láttunk



|

Felejtsd el a ventilátorokat, ebben a PC-ben egész máshogy hűtik az alkatrészeket.

Hirdetés

A DIY Perks csatorna házigazdája sok izgalmas projektet valósított már meg az elmúlt években, de talán egyik sem volt olyan ambiciózus, mint a lélegző PC. Matt ugyanis azt találta ki, hogy egy olyan gépházat épít, amiben nem ventilátorokkal mozgatja majd a levegőt, hanem egy hatalmas mágneses szerkezettel tolja majd keresztül az egészet a rendszeren.

Rengeteg kísérletezés, tesztelés, és néhány balul elsült próbálkozás után meg is született a masina, ami ugyan hatalmas helyet foglal, de örömmel csinálnánk neki helyet a szobában, mert látványra sem gyenge.

Hirdetés

Ráadásul nemcsak a kinézet futurisztikus, hanem a teljesítmény is: a gépbe egy 16 magos Ryzen 9 5950X és egy RTX 3080 került, de ezzel a hűtéssel még terhelés alatt sem mentek 60 fok fölé.

Ez már egy elég elborult alkotás, de számos jóval egyszerűbben megvalósítható projekt is található a csatornán, amikből inspirálódhatnak azok, akik szeretnek otthon bütykölni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.