Hirdetés

Ez a micro PC tenyér méretben ad Windows 10-et



|

Tenyér méretű, Windows 10 operációs rendszert futtató asztali gép lett az iLife MP8 Micro PC.

Hirdetés

A kínai iLife több apró számítógépet is bemutatott a nemrég megrendezett HKDTC alkalmából. A Notebook Italia ki is szúrt egy érdekességet. 

Hirdetés

Ez egy elképesztően kicsi, tenyér méretű asztali PC, x86-os processzorral és Windows 10 operációs rendszerrel. A neve iLife MP8 Micro PC lett, bár a szakértők szerint a boltokban egészen más néven és márkanév alatt kell majd keresnünk. 

Állítólag a Micro PC mindössze negyedakkora, mint az Intel NUC típusú mini számítógépei. Vagyis tényleg elfér a tenyerünkben. 

Ennek ellenére 4-magos Intel Celeron N4100-as processzor került bele, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és egy aktív hűtőventilátorral. Hátul akad USB-C és USB 3.0, valamint HDMI port. Oldalra microSD-foglalat és jackcsatlakozó került, előre csak egy bekapcsológomb. Fém és műanyag házas változat egyaránt lesz, de árakról eddig nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.