Hirdetés

Ez a NUC-ház még a nappaliban is jól mutat



|

Art deco stílusú a ventilátorok nélküli Turing ház, amivel az Akasa a NUC jellegű gépek rajongóit szolgálja ki.

Hirdetés

Az Akasa legújabb számítógépháza kifejezetten az Intel NUC gépek rajongói számára készül, ráadásul a ház teljesen passzív, nincs benne egyetlen ventilátor sem. A Turing konkrétan a Bean Canyon NUC-családot szolgálja ki. tehát a nyolcadik-generációs Intel Coffee Lake Core CPU-kra alapoz. 

Hirdetés

Az Akasa az újdonságát nappalikba és irodákba tervezte. A Turing fekete egybeháza alumíniumból van, és egyben hűtőbordaként is funkcionál a processzor számára. A lamellák és különböző elemek úgy lettek kialakítva, hogy maga a ház art deco stílust képviseljen. 

A ház oldalra fektetve és álló módban is használható. Maximum 28 wattos TDP értékkel rendelkező SoC-t kezel a termék úgy, hogy megtartja a passzív kialakítását. Egyébként már ventilátorra lenne szükség. Az előlapra egy pár USB 3.1-es csatlakozó, infrás fogadóegység és jackcsatlakozó is jutott. A hátsó panel a legtöbb Bean Canyon alaplapot támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.