Hirdetés

Ez a pendrive tényleg biztonságban tartja az adataidat



|

A Kingston IronKey flash meghajtói igen komoly hardveres titkosítással gondoskodnak az adataink védelméről.

Hirdetés

A Kingston az idei CES-re is elvitte az IronKey sorozatú pendrive-jait, amelyeket a magánszférára és az adatbiztonságra különösképpen sokat adó felhasználóknak szán. 

Hirdetés

Az IronKey D300 például egy olyan USB 3.0-s adatszéf, amely mindennél nagyobb biztonságot garantál az adataink számára, hála a FIPS 140-2 Level 3-tanúsítvánnyal rendelkező, 256 bites, hardveres AES-titkosításnak XTS módban. Az adatok 100 százalékát védi összetett jelszóval, ráadásul 10 behatolási kísérlet után zárolja magát, és mindent újraformáz. 

A digitálisan aláírt firmware-nek hála nem hat rá a BadUSBEncryption. A visszafejtés magán a meghajtón történik, semmilyen nyom nem marad a közben használt PC-n. A fizikai biztonságot a vízálló kialakítás és a cink ház fokozza. 

Az IronKey D300 4 GB-os verziótól egészen 128 GB-is változatig elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.