Hirdetés

Ez a valaha volt legkisebb VR-képes rendszer



|

Radeon RX Vega M grafikával dolgoznak az új, nyolcadik-generációs CPU-t tartalmazó NUC-k.

Hirdetés

Nemrég külön kitértünk az Intel és az AMD legújabb, közös lapkáira, amelyek az idei CES-en tényleg valósággá váltak. Az Intel a bejelentést az eddigi legerősebb NUC gépével kíséri, amiben persze a Radeon RX Vega M grafikával dolgozó, nyolcadik-generációs Intel Core i7 CPU ketyeg. 

Hirdetés

Az új NUC erőteljes processzora és grafikus megoldása egy 1,20 literes házban kapott helyet. Miért érdekes ez? Ez lesz az Intel valaha volt legkisebb és egyben prémium, VR-képes rendszere a piacon. Ideális a virtuális valóság szerelmeseinek és a tartalomgyártóknak. 

Az új NUC két verzióban érkezik: a NUC8i7HVK az új processzor korlátlan szorzóval rendelkező verziójával jön, Radeon RX Vega M GH grafikával, vagyis a tuningmesterek szabadon játszadozhatnak. A NUC8i7HNK ezzel szemben a normál CPU-ra és a Radeon RX Vega M GL grafikára épít. 

A csatlakozók tekintetében akad két Thunderbolt 3 port, két gigabites Ethernet csatoló, a rendszerek pedig hat független monitort tudnak meghajtani egyszerre. Az egyik HDMI port pedig az előlapra került, hogy a VR-headset könnyebben csatlakoztatható legyen. 

Ezeket a gépeket barebone kitek formájában értékesítik majd a gépépítőknek, idén tavasztól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.