Ez lenne a negyedszázados ThinkPad?



|

A Lenovo egy speciális ThinkPad laptoppal készül a 25. évfordulóra - erről került elő egy új kép.

Hamarosan bemutatkozhat a Lenovo 25. évfordulós ThinkPad laptopja, amely az eddigi jelek szerint klasszikus, mondhatni retró külsőt kap, azonban modern hardverekkel. 

Hirdetés

A színes ThinkPad logó mellett a billentyűzet is klasszikus lesz, azonban ezen felül nem lehetett tudni, hogy mire számíthatunk. Most végre előkerült egy kép a notebookról. 

A megemelt gombok összesen 7 sorban helyezkednek el, az Enter billentyű kék, és külön gombok vannak a hangerőnek és egyéb funkcióknak. Nem hiányzik a touchpad mellől a TrackPoint gomb sem. 

Mivel a kijelző fölött több kameralencse látható, ezért gyaníthatóan IR-kamera is lesz rajta, Windows Hello-támogatással. Akad továbbá ujjlenyomat-olvasó is a billentyűzet mellett. 

Pontos árakról, megjelenésről és specifikációkról egyelőre nem esett szó, azonban a speciális laptop még idén befut, és az ára nem lesz csillagászati magasságokban. A klasszikus stílusjegyek ellenére persze a kijelző marad 16:9-es, és nem lesz 4:3-as. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.