Hirdetés

Ez lesz az első négymagos Core i3-as CPU



|

14 nm-es és Coffee Lake-S-alapú lesz a Core i3-8300, amely még a HyperThreadinget is támogatja.

Hirdetés

Kiderült, hogy hamarosan érdekes modellel bővül az Intel Core i3-as sorozata. A Core i3-8300 lesz ugyanis az első a szériában, amely már 4-magos CPU. 

Hirdetés

Ez már önmagában is szokatlan dolog, azonban a Core i3-as felhozatal csúcsára pozicionált processzor - amely nagyjából 150 dollárba kerülhet - még a HyperThreadinget is támogatja. 

Ezzel lesz olyan Core i3-as processzor, amely bizonyos értelemben Core i5-ös modelleken is túltesz. HyperThreadinget támogató, 2-magos Core i3-as CPU persze most is van. 

Turbo Boost-támogatást mindenesetre nem kap az újdonság, a chip órajele 4 GHz lesz. Az L3 cache mérete és a CPU fogyasztása egyelőre ismeretlen. 

Az Intel Coffee Lake lapkái az év vége felé, vagy 2018 elején érkezhetnek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.