Hirdetés

Ez most a világ leggyorsabb és legnagyobb kapacitású PCIe SSD-je



|

A lakossági felhasználók mellett a gyárak és az okosvárosok számára is hasznos lehet a 8 db SSD-t kombináló hardver.

Hirdetés

A woodstocki székhelyű Other World Computing 1988 óta gyárt és forgalmaz maces alkatrészeket és kiegészítőket, azoknak a legnagyobb örömére, akik utólag szeretnék izmosabbá tenni az almás számítógépeiket.

A vállalat legfrissebb attrakciója a világ leggyorsabb és legnagyobb kapacitású PCIe SSD-je, ami a 2019-as Mac Pro mellett linuxos és windowsos konfigokkal is kompatibilis.

Hirdetés

Az Accelsior 8M2 néven forgalmazott újdonság 26,000 MB/s-os adatátviteli sebességre képes, akár 64 TB-nyi tárhellyel. A kiegészítő 8 db NVME M.2 SSD slotot rejt, PCIe 4.0X16 architektúrával. Maga a tok SSD-k nélkül is megvásárolható 800 dollárért, a 64 TB-os csúcskivitel viszont már 12 999 dollárt, vagyis körülbelül 4 150 000 forintot kóstál.

A túlmelegedéstől nem kell tartaniuk a vásárlóknak, a hűtésről ugyanis egy csendes ventilátor és a "repülőgép-ipari minőségű" alumíniumból készült hőpajzs gondoskodik. Hogy legyen némi fogalmunk az Accelsior 8M2 teljesítményéről, az OWC 16 db 8K felbontású( ProRes444) videót játszott le a Final Cut Pro X-ben:

A brutális teljesítményre vágyó lakossági ügyfelek mellett a gyártó szerint az SSD az automatizált gyártási folyamatokban, valamint az okosvárosok ökoszisztémáinak és kiskereskedelmi rendszerek működtetésében is hasznos lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.