Hirdetés

Ezek a bútorok készülnek az IKEA és az ASUS ROG együttműködésében



|

Megnézhetjük, mivel próbálja az IKEA kimondottan a játékosok életét könnyebbé tenni.

Hirdetés

Az évek során a gyártók szép lassan felismerték, hogy a gamerek bútorokat is használnak, és nem mindegy számukra, milyen asztal előtt ülnek, mennyire kényelmesek a székek, hogyan tudják elvezetni a kábeleket, hogyan fér el PC-jük, hol tárolják az épp nem használt fejhallgatójukat, satöbbi.  Egyre többen mutatnak be olyan termékeket (akár önállóan, akár kollaborációban), amik kimondottan a játékosok igényeihez lettek igazítva.

Az ASUS Republic of Gamers és az IKEA tavaly szeptemberben jelentették be együttműködésüket, és most nyilvánosságra kerültek az első képek a közösen megálmodott bútorokról. 

Hirdetés

Meglepő módon gamer széket egyelőre nem villantottak, viszont lesz egy több fokozatban, manuálisan állítható magasságú, LED világítású asztal, egy fekete, magasságát gombnyomásra változtató asztal, falra szerelhető kontroller-, billentyűzet- és kábeltartó, szék alá való, parkettavédő szőnyeg, meg egy gurulós, fiókos szekrény, az egyik fiók helyén egy tárolópolccal.

Elérhetőségről egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.