Hirdetés

Ezek a hasznos új funkciók érkeznek hamarosan a Windows 11-be



|

Megmutatjuk azokat az új funkciókat, amelyek jó eséllyel a Windows őszi frissítésével érkeznek majd a gépedre.

Hirdetés

Közeleg a Windows 11 következő nagy frissítésének, a 23H2 jelű csomagnak a megjelenése; bár pontos dátum még nincsen, a korábbi tapasztalatok alapján egy szeptemberi, októberi megjelenés tűnik a legvalószínűbbnek. Ha ez igaz, akkor a Microsoft valószínűleg többé-kevésbé már véglegesítette a frissítés tartalmát, és gőzerővel folyik a tesztelés. A benne szereplő újdonságok listája nagyjából fix tehát - csak éppen még nem nyilvános, mert a tesztelés függvényében akár az utolsó pillanatban is változhat. A Microsoft több új funkció érkezését már megerősítette egyébként, ezekről tudjuk, hogy benne lesznek a Windows 11 23H2-ben, de szó lehet több, korábban a Build konferencián bemutatott, vagy adott esetben kiszivárogtatás alapján nyilvánosságra került szolgáltatásról is. Összegyűjtöttük, mire lehet számítani. Még annyit, hogy

természetesen a frissítés a Windows 11 tavalyi frissítéséhez hasonlóan ingyenes lesz, és minden olyan asztali számítógépre és notebookra lehet majd telepíteni, amelyen jelenleg is a Windows 11 fut.

Már korábban is írtunk arról, hogy a mesterséges intelligencia beköltözik a Windowsba, a szolgáltatás neve pedig Windows Copilot lesz. Teljesen logikus lépés ez azt követően, hogy az Edge-be integrált ChatGPT-vel a vállalatnak sikerült végre kicsit felkavarnia az állóvizet a keresők piacán. A mesterséges intelligencia rendszerszintű szolgáltatásként minden alkalmazásnál fog tudni segíteni például azzal, hogy egy megnyitott dokumentumot újrafogalmaz, egy weboldal tartalmából kimazsolázza a lényeget, és így tovább.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.