Hirdetés

Ezek a merevlemezek biztosan megvédik az adataidat



|

Az ADATA bemutatta a HD680 és a HV320 külső merevlemezeit. A HD680-as modellek szinte mindent kibírnak.

Hirdetés

Az ADATA legújabb külső merevlemezit a HD680-as és a HV320-as szériában találjuk. A HD680-as meghajtók igen komoly védelemmel rendelkeznek, így szinte mindent kibírnak. A HV320 eközben a hordozhatóság jegyében készült, mindegyik modell stílusos és lapos kialakítást kapott, akár 5 TB-os kapacitással. 

Hirdetés

A HD680-as meghajtók mindent megtesznek az adatok védelméért. Az adattárolók megfelelnek a MIL-STD-810G 516.6 katonai szabványnak, a háromrétegű konstrukció pedig remekül nyeli el a szilikon elemekkel a becsapódásokat és az erőhatásokat. A HDD rögzítése is párnázva van, így akár az 1,22 méteres eséseket is gond nélkül átvészeli a becsapódásokat külön szenzorral figyelő eszköz. Minderről külön LED-ek adnak visszajelzést. Az adatok pedig 256 bites AES kódolással és jelszóval védi a merevlemez, ami feketében, kékben és sárgában, maximum 2 TB-os kapacitással érhető el. 

A HV320-as széria ezzel szemben a hordozhatóságot tartja szem előtt. Mindössze 10,7 milliméter vastag ez a külső HDD (az 1 és 2 TB-os modell), ezért zsebben is könnyedén hordozható. Elegáns, szálcsiszolt hatású borítást kapott, fekete, fehér és kék színben érhető el. Maximum 5 TB-os kapacitás választható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.