Hirdetés

Ezekben a laptopokban már Ryzen Mobile chip van



|

Kiderült, hogy melyik lesz az első három laptop, amikbe az AMD új APU-i kerülnek.

Hirdetés

Az első Ryzen Mobile processzorok debütálása után rövidesen megérkeznek (az év végéig) az első laptopok, amelyek már új AMD APU-val dolgoznak. Az Acernek, a HP-nak és a Lenovonak is lesz ilyen PC-je. 

Hirdetés

Ezek a chipek igazából az Intel Kaby Lake-R CPU-kkal versenyeznek, és az is kiderült, hogy mely laptopokat módosítják az AMD lapkákhoz. 

Az Acer a Swift 3-at készíti fel: a 15 hüvelykes, full HD-s IPS-kijelző alatt 256 GB-os SSD, akár 8 GB DDR4-2133-as memória, és persze az AMD Ryzen 5 2500U vagy Ryzen 7 2700U APU kap helyet, egy 48 Wh-s akku mellett. 

A HP az Envy 15 x360-nal készül: a 15,6 hüvelykes, full HD-s IPS-panel 360 fokban hátrahajtható a zsanéroknak hála. Akár 8 GB DDR4-2400-as RAM és egy 512 GB-os SSD is kísérheti az APU-t, 55,8 Wh-s akku mellett. Ennek a laptopnak az ára elvileg 699 dollár lesz (a belépőmodellé). 

A Lenovo IdeaPad 720s-ről eddig nem lehetett hallani - a 13,3 hüvelykes, full HD-s vagy 4K-s IPS-panelt 48 Wh-s akku egészíti ki, és persze az új Ryzen APU-k egyike. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.