Hirdetés

Ezeket biztos tudni akarod a GeForce GTX 1660 Ti-ről



|

Orosz kereskedőknek hála újabb specifikációk kerültek elő arról a videokártyáról, ami akár slágertermékké is válhat.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy jön az NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, amely megfelelő vételár mellett igazi slágerré is válhat. Négy orosz kereskedőnek hála ráadásul most új információk kerültek elő a specifikációkkal kapcsolatban. 

Hirdetés

A Turing-alapokon nyugvó GeForce GTX 1660 Ti a 12 nm-es TU116-os lapkára építkezik. 1536 CUDA magja van, de RT magja nincs, tehát RTX funkciókat sem kínál. Elvileg 96 TMU-ra és 48 ROP-egységre számíthatunk. A GPU nominális órajele 1500 MHz lesz, boost mellett ez 1770 MHz-re emelkedik. A tippek szerint ez az érték a Palit GeForce GTX 1660 Ti StormX videokártyához kötődik, de jön egy StomX OC változat is. 

A vezérlő 6 GB GDDR6-os memóriát kap majd, amit egy 192 bites memóriabusz kezel. A memória 12 Gbps-os sebességet, és így 288 GB per másodperces memória-sávszélességet kínál majd. Az RTX 2060-at 14 Gbps-os és 336 GB per másodperces értékek jellemzik. A videokártya egy 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja majd az energiát, kimenetek tekintetében pedig HDMI-re, DisplayPortra és DVI-ra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.