Hirdetés

Ezekkel a memóriákkal szolgálja ki a Z390-es alaplapokat a G.Skill



|

DDR4-4800-as és DDR4-4500-as kitekkel kedvez az új platform felhasználóinak a G.Skill.

Hirdetés

A G.Skill egyenesen két igen komoly memóriacsomagot is villantott, amelyekkel az Intel legújabb Z390-es platformját szeretné kiszolgálni. Természetesen DDR4-es és RGB-s megoldásokról van szó. 

Hirdetés

A DDR4-4800 MHz-es, CL19-es verzió 2 darab 8 GB-os modulból áll, míg a DDR4-4500 MHz-es, CL19-es változat 4 darab 8 GB-os modulból. 

Az előbbit a maximális tuning jegyében tervezték, a lehető leggyorsabb XMP sebességekkel. A stressztesztet egy ASUS ROG MAXIMUS XI GENE alaplapon végezték, Z390-es lapkakészlettel. 

A 32 GB-os kit szintén extrém gyorsaságot kínál, azonban nagy kapacitást is. Ezt a csomagot az ASUS ROG MAXIMUS XI Extreme alaplappal stressztesztelték

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.