Hirdetés

Ezt az androidos PC-t egy kábelbe csomagolták



|

Az InnCable gyakorlatilag egy Ethernet- és egy HDMI-kábel közé rejtett androidos PC.

Hirdetés

Néhány éve már, hogy az első stick jellegű PC-k megérkeztek, az idő múlásával pedig természetesen egyre erősebbek lettek. Fejlődni azonban mindig lehet még tovább is. 

Hirdetés

Az InnCable például egy olyan androidos PC, amit egy kábelbe csomagoltak be. Az egyik végén Ethernet-csatlakozó van (ezen keresztül nyeri az energiát és fér a hálózathoz), a másikon pedig egy HDMI, amin keresztül a tévére lehet kötni. 

Amennyiben a tévé támogatja, akkor az energiát HDMI-n keresztül is kaphatja, de akad egy microUSB port is, ha valaki egy hagyományos, 5 wattos USB-s adapterrel használná. Akad továbbá WiFi-támogatás is. 

Az InnSpire elsőként a hoteleket szeretné meghódítani az újdonságával, amin keresztül médiatartalmak stramelése és a hotelszolgáltatások kezelése lenne megoldható, egy egyedi kezelőfelületen. 

Később a fogyasztóknak és az iparnak is kínálna speciális verziókat az InnSpire, amely a pontos specifikációkat nem tette ugyan közzé, de annyit elárult, hogy a ventilátorok nélküli eszközben nincsenek mozgó alkatrészek, de gyors a processzora és támogatja a Dolby (AC3) audiót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.