Hirdetés

Ezt biztos nem így akarták: a HP szerint a tökéletes laptopon macOS fut



|

Valaki, valahol hatalmasat bakizott a HP egyik online reklámjával.

Hirdetés

A világ második legnagyobb számítógépgyártójaként a HP eddig stabilan hitt a windowsos PC-kben, a vállalat egyik új hirdetése viszont alapvetően vonja kétségbe ezt az álláspontot: a szóban forgó reklám szerint ugyanis a tökéletes notebook egy olyan HP, amin macOS fut.

A Redditen felbukkant promóanyagon legalábbis egy HP notebook látható, mellette pedig felirat hirdeti, hogy a munkánkhoz szükséges minden vonatkozásban ez a "A tökéletes laptop", a gép képernyőjén viszont egyértelműen a macOS virít a szokásos Windows helyett.

Ez persze nyilván lehetetlen, hiszen az Apple nem licenceli a Unix-alapú operációs rendszert, így nyilván az illusztrációt készítő grafikus vagy algoritmus bakizott, és rossz képernyőfotót vágott be a keretbe, esetleg egy kezdő marketing-asszisztens volt figyelmetlen.

Hirdetés

Ha esetleg a fenti link elérhetetlenné válna, beágyazzuk ide a posztról készült képernyőfotót is.

A HP egyébként a "digitális nomádoknak" ajánlja a masinát, ami itt egészen új értelmet nyer, hiszen nemcsak a reménybeli vásárlók vándorolhatnak a hordozható PC-vel, de maga  hardver is áthágja a platformokat elválasztó határokat.

A bakit mindenesetre súlyosbítja, hogy cikkünk írásakor a hirdetés már 7 napja kering a Redditen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.