Hirdetés

Véletlenül kiszivárogtak az AMD és az Intel idei tervei



|

Egy németországi forgalmazó véletlenül kiteregette az AMD és az Intel 2018-ra vonatkozó terveit. Érdekes harc lesz, amiben az AMD igyekszik az időfaktorral kicselezni nagy vetélytársát.

Hirdetés

Egy németországi forgalmazó, a Bluechip Computer véletlenül kiteregette az AMD és az Intel idei évre vonatkozó összes tervét. Mindennek hála bizonyítékot kaptunk számos pletykára és olyan termékre, amelynek az érkezésében eddig nem lehettünk biztosak. 

Hirdetés

Az információk egy webinár formájában kerültek elő, amelyet iparági partnereknek tartottak. A 30 perces prezentáció még a YouTube-ra is felkerült, persze azóta mindent töröltek. 

A szivárgások megerősítették az AMD Z490-es platformjának júniusi érkezését, illetve a B450-es lapkakészlet júliusi debütálását. Jönnek az AMD második-generációs Threadripper processzorai is, amelyekről egy ideje már hallunk. Ezzel az X399-es platform is frissülhet. 

Amit az Intelt illeti, újfent megerősítették a Z390-es lapkakészlet érkezését - erre az idei harmadik negyedévben, valamivel a Computex után számíthatunk. A többször emlegetett, 8-magos Coffee Lake-S CPU pedig az idei utolsó negyedévben debütálhat. 

Szóval az mindenképp érdekes lesz, hogy az új AMD chipset a jelek szerint hónapokkal megelőzi az Intel újdonságát, azt persze majd meglátjuk, mi lesz ennek hatása a két gyártó versenyére. Addig pedig tessék nézegetni még egy diát az ominózus kiszivárgott anyagból, aztán jöhetnek a kommentek: segít az AMD-nek a pár hónap előny? Vagy érdemes megvárni az Intel villantását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.