Hirdetés

Ezzel a holografikus panellel még menőbbé varázsolhatod a gépházadat



|

Az üveglapot sem kell kiszerelni, és bármilyen grafikát vagy animációt feltölthetünk.

Hirdetés

Azt még nem mondhatjuk, hogy az RGB lejárt lemez, de egyre több olyan gyártó akad a piacon, akik ennél kicsit többet akarnak kihozni a hardvereikből, így az elmúlt években megjelentek az LCD és OLED kijelzők a videokártyák, tápegységek és processzorhűtők oldalán, amikre nemcsak fontos értékeket írathatunk ki, hanem akár vicces gifeket is feltölthetünk.

Hirdetés

Ennek a dizájnfolyamatnak a következő lépcsőfokát képviselte a tavalyi CES-en bemutatkozott Showcase PC cég projektje - ez olyan gépházakat takart, amelyekben az oldalsó vagy felső plexit lecserélték egy egyedi, holografikus megoldásra.

Az elképzelésből sajnos végül nem lett semmi, a vállalat azonban a kudarc ellenére sem adta fel, és koncepciót leporolva, Showcase Hologram néven hozta vissza, ezúttal gépházak nélkül.

A most bemutatott panel két méretben létezik, és alapjáraton a gépház oldalának külső vagy belső oldalára is felpattintható, de a nagyobb akár a plexi helyére is beépíthető. Maga az eszköz egy zárt dobozban található és USB-ről kap áramot, így akár a géptől függetlenül is használható, a képeket és animációkat pedig egy mobilos applikáció segítségével tölthetjük fel. A kis panel 149 dollárba, a nagyobb 199 dollárba kerül majd, és várhatóan nyáron vagy ősszel kerül majd a boltokba.

Ez egy kétségtelenül élhetőbb megvalósítás, hiszen így a potenciális vásárlóknak nem kell lecserélniük a már meglévő gépházukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.