Hirdetés

Ezzel a szoftverrel gyerekjáték elkészíteni saját weboldaladat



|

Ha reszponzív, látványos és profi eredményt szeretnél, érdemes szerkesztőprogramot használnod. Az IncoMedia WebSite X5 Go 2022 erre kiváló.

Hirdetés

Hozzászoktunk már a látványos, reszponzív, interaktív weboldalakhoz, sőt elvárjuk, hogy akár egy kis cég vagy vagy sarki étkezde oldala is így jelenjen meg. Pedig ennek elkészítése roppant bonyolult feladat: rengeteg modulra, képi elemre van szükség, és a kód megalkotásánál arra is kell figyelni, hogy ne csupán biztonságos legyen, de bármely eszközön kényelmesen lehessen navigálni. Ebben nyújt óriási segítséget a WebSite X5 program.

Weboldal másképpen

Az IncoMedia szerkesztőprogramjának célja, hogy akár amatőr, a webes programnyelveket nem ismerő, de kitartó és lelkes felhasználó is készíthessen látványos weboldalt, amely tökéletesen modern és biztonságos. A WebSite X5 Go az alapszintű modulokat tartalmazza, ám sok feladathoz ez is bőven elegendő.

Hirdetés

A szoftver működése szokatlan, ugyanis nem egy WYSIWYG szerkesztőfelületet látsz, ahol összeállíthatod a kinézetet és a működést, hanem többlépcsős varázsló vezet végig a készítés folyamatán. Itt minden pont szerteágazó és valójában nem lineáris: többször kell majd oda-vissza ugrálni az egyes lépések között. A készülő oldalt ilyenkor nem is látod egyben, de jobb fent mindig ott az Előnézet-gomb, amire rákattintva az aktuális állapotot tekintheted meg. Itt a különböző kijelzőméretű eszközök között is válthatsz, hogy ellenőrizhesd, mobilon vagy tableten hogy mutat a készülődő oldalad.

A WebSite X5 Go modern sablonjai szépek, a funkciók között több hatásos és hasznos is akad, illetve némi SEO-optimalizálásban is segít a program. Az elkészült oldal publikálásához is kapsz segítséget, de a komolyabb modulok beépítéséhez és a szövevényes, több aloldallal rendelkező site-ok készítéséhez a komolyabb Evo vagy Pro verzióra lesz szükséged, amelyeket jóval magasabb áron kínál a cég.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a november 4-én megjelenő 2022/11-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az IncoMedia WebSite X5 Go 2022, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.