Hirdetés

Ezzel a szoftverrel könnyű lesz tisztán tartani a PC-det



|

Nem csak tavasszal lehet nagytakarítást végezni a gépeden futó Windowsban. Az ASComp Cleaning Suite Professional hatékonyan kipucolja a rendszeredet.

Hirdetés

Bizonyított tény, hogy bármelyik Windows-verzióról is legyen szó, a rendszeres és alapos takarítás jót tesz neki. Ha azonban tényleg minden részét szeretnéd rendbe tenni operációs rendszerednek, nagyon sok mindenre kell odafigyelned, a manuális pucolás pedig hosszú órákba is beletelhet. Az ASComp szoftvere ezt segít leegyszerűsíteni.

Nem automatikus, de hatékony

Nagyon furcsa, egészen egyedi felhasználói felülettel fogad a Cleaning Suite. A színes ablakháttér már rég kiment a divatból, ez azonban nem jelenti azt, hogy a program elavult, sőt támogatja a legtöbb Windowst, beleértve a 11-es verziót is. Érdekes döntés a készítők részéről, hogy nem igyekeztek abszolúte megkönnyíteni a felhasználó dolgát, így egyetlen gombnyomásos takarítást nem kapsz, ellenben kategóriákra bontva mindent jól átláthatóan és érthetően megmutat a Cleaning Suite Professional.

Hirdetés

Az első lapon a Windows indítását lassító programok és háttérfolyamatok listáját látod, ahol az ismeretlenekre rá is tudsz keresni egy kattintással. Az Uninstaller a felesleges programoktól szabadít meg, a Drive Cleaner azonban több rétű takarítást ígér.

A Windows ideiglenes fájljain felül a böngészők és médialejátszók gyorsítótárát, a hibás linket tartalmazó parancsikonokat és a Windows Update hulladékfájljait is kipucolja rendszeredből. Nem maradhatott ki a registrytisztítás, valamint a RAM Cleaner funkció sem. Előbbi bizonyítottan jó hatással van a rendszerre, utóbbi azonban már véleményes; egy próbát megér, de csodát ne várj tőle.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg az október 7-én megjelenő 2022/10-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az ASComp Cleaning Suite Professional, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.