Hirdetés

Fantasztikus kamerákat kap a Microsoft Surface Duo



|

Kevés dolog biztos a Surface Duóval kapcsolatban, de Panos Panay maga erősítette meg, hogy fantasztikus kamerákat épít bele a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft németországi leányvállalata fejlesztőket és újságírókat hívott meg egy eseményre, amelyen Panos Panay, a cég termékigazgatója is jelen volt. Sok kérdés akadt természetesen a Surface Duóval kapcsolatban is. 

Hirdetés

Erről nem sokat árult el Panay, azt azonban igen, hogy fantasztikus kamerákat építenek majd bele. A korábban bemutatott prototípuson csak egy szelfikamera volt, hátul pedig kihagyták a helyet az ottani kameramodulnak. 

A Surface Duo tervezett megjelenéséig ugyanakkor még egy év van, addig sok minden változhat. Az ugyanakkor remek kérdés, hogy milyen kameramodulban gondolkozik a Microsoft. Ennek az elemnek kellően laposnak is kell lennie, hiszen összehajtva kétszer akkora lesz az eszköz vastagsága. 

A cégnek van egy érdekes szabadalma, ami állítólag bevethető ehhez a helyzethez: ennek lényege, hogy a lencséket és a képkezelő szenzort külön választják, és amikor nincs szükség a kamerára, akkor az optikai modult "visszavonják". De ez csak az egyik ötlet, egyelőre senki sem tudja, mit terveznek a redmondiak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.