Hirdetés

Fehér és RGB-s az Enermax új hűtővetilátora



|

Fehér verzióban futott be az Enermax 120 milliméteres légkavaróval dolgozó SquA RGB hűtőventilátora.

Hirdetés

Az Enermax még a Computex kiállításon jelentette be a fehér színű SquA RGB ventilátorsorozatát, amely most megérkezik a boltok polcaira. Ez azért különleges, mert figyelemfelkeltő világítási effekteket kínál a kiváló hűtési teljesítmény mellé. 

Hirdetés

A négyzetesen végigfuttatott világítás címezhető RGB-s szinkronizációt kínál, miközben a ventilátor csak 300-as percenkénti fordulaton kezd el dolgozni. A boltokban egyes és hármas csomagban is kapható lesz az SquA RGB fehér változata. 

Az új hűtő elsősorban azoknak lehet telitalálat, akik stílusos, figyelemfelkeltő PC-belsőt szeretnének összerakni. Szerencsére ezért cserébe a jó hűtésről nem kell lemondani, az SquA RGB fehér kiadása még nagyobb ventilátorlapátokkal dolgozik, és 40 százalékkal erősebb légáramot garantál, a légáramlást pedig a vortex keretdizájn is segíti. A PWM-vezérlés ugyanakkor gondoskodik róla, hogy feleslegesen ne hangoskodjon a hűtő magas fordulattal. 

A világítás terén tíz előre beállított mód várja a felhasználókat, a fényerő és a sebesség is módosítható. A támogatott alaplapokon az alaplap szoftverével is elvégezhetőek a beállítások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.