Hirdetés

Fejhallgatóba költözik a Google Assistant



|

A legutóbbi Google app kódja legalábbis erről árulkodott.

Hirdetés

A legutóbbi Google app (7.10-es verzió) APK-jának kódjában érdekes információk lapultak, amelyek a Bistróról árulkodtak

Hirdetés

A jelek szerint egy olyan fejhallgatóról van szó, amely natív módon képes használni a Google Assistant hangasszisztenst. 

Az elrejtett nyomok alapján a fejhallgatótól lehet majd kérdezni, adhatunk annak utasításokat, az ugyanis a személyi Google-ünk lesz. A felhasználók a keresések eredményeit meghallgathatják a fejhallgatón, az értesítésekkel együtt. Ez utóbbiakra hangalapú válaszokat is adhatunk majd. 

Az eszközön persze lesz Google Assistant-gomb, illetve egy felső gomb, amelyek lenyomásával lehet majd meghallgatni a visszajelzéseket. 

A Google Assistant-alapú Bistro fejhallgató nagy valószínűséggel a Pixel 2 és a Pixel XL 2 okostelefonokkal egyszerre mutatkozik majd, valamikor októberben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.