Hirdetés

Felbukkant a Gigabyte Aorus Xtreme WaterForce RTX 2080



|

Folyadékhűtést és gyári tuningot is kapott a Gigabyte Aorus márkanév alatt érkező legújabb videokártyája.

Hirdetés

A Gigabyte egy új, hibrid hűtéssel ellátott videokártyával készül, amely az NVIDIA GeForce RTX 2080-ra építkezik, és Aorus márkanév alatt jelenik meg. Ez lesz az Aorus Xtreme WaterForce 2080, konkrétan a GV-N2080AORUSX W-8GC. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő egy minden egyben jellegű folyadékhűtéses megoldást kapott, hatalmas réz talppal és réz hőcsövekkel. A ventilátorok természetesen RGB-s LED-ekkel vannak feldobva, a megjelenés pedig különösen vonzónak mondható, ha valaki feltűnő és látványos terméket keres, és extra helye is van a hűtésnek a számítógépházon belül. 

Az újdonság persze nem csak a látványos hűtőről szól. A GPU órajele 1890 MHz-re emelkedik, ugyanannyira, mint az Aorus Xtreme és a WaterForce WB megoldásoknál. A memória is kapott egy 140 MHz-es tuningot, így a memória órajele már 14 140 MHz. 

Csatlakozók tekintetében ez a modell is három DisplayPortot, három HDMI-t és egy USB-C-t kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.