Hirdetés

Felbukkant az AMD Ryzen 3 2300X és a Ryzen 5 2500X



|

A Geekbench adatbázisában két új Ryzen 2000-es modellt is kiszúrtak.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy az AMD hamarosan újabb Ryzen 2000-es processzorokat dob majd piacra. A Geekbench adatbázisában felbukkant ugyanis két olyan mérési eredmény, amely új CPU-khoz és azok teljesítményéhez köthető. 

Hirdetés

Az egyik szóban forgó processzor a Ryzen 3 2300X, amely 3,5 GHz-es alap órajelen működik, és eléri a 4 GHz-es órajelet is turbó módban. 4-magos és 4-szálas, vagyis SMT nem jellemzi. A Ryzen 5 2500X-et már igen, illetne ennek az alap órajele is magasabb, 3,6 GHz. Turbó módban szintén 4 GHz a maximum. 

Mindkét processzor nevében ott van az X, vagyis mindkettő támogatja a Precision Boost és az XFR technológiákat - tehát a terheléstől és a hűtéstől függően mindkettő képes a lehető legnagyobb értékekre emelni az órajelet, meghaladva a korábban maximálisnak hitt határokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.