Hirdetés

Felbukkant egy 12-magos AMD Zen 2 processzor



|

A UserBenchmark adatbázisában bukkant fel a 12-magos, 24-szálas, harmadik-generációs AMD processzor.

Hirdetés

Az AMD Ryzen 3 processzorait már most is sokan várják, azonban a legutóbbi hírek után elképzelhető, hogy tényleg igazak azok a pletykák, amelyek szerint az AMD jelentős mértékben megemelné a magszámokat. 

Hirdetés

TUM Apisak korábban már számos értékes információt szivárogtatott ki hardverekkel kapcsolatban, most pedig megint érdekes dologra talált rá, ezúttal a UserBenchmark adatbázisában. Konkrétan egy 12-magos, 24-szálas AMD Matisse chipet fedezett fel. Mivel ez egy mérnöki minta, ezért az órajelekkel nem érdemes különösebben foglalkozni. 

A processzor a 2D3212BGMCWH2_37 / 34_N termékkóddal került fel az adatbázisba, amelyből kiderül, hogy Mattise CPU-ról van szó. A listában egyébként 3,4 GHz-es alap és 3,6 GHz-es boost melletti órajelet láthatunk. A chipet 105 wattos TDP és 32 MB L3 cache jellemzi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.