Hirdetés

Felbukkant egy 8-magos Intel Coffee Lake S CPU



|

A Z390-es lapkakészlettel kísérheti az ismeretlen, de 8-magos és 16-szálas processzort az Intel.

Hirdetés

Az Intel közelgő processzorairól és lapkakészleteiről rengeteg pletykát hallottunk már az elmúlt hónapokban, azonban most bizonyíték érkezett arra vonatkozóan, hogy az óriás újabb fronton háborúzna az AMD-vel. Jön a "magháború". 

Hirdetés

Miközben az asztali mezőnyben a 6-magos Core i7-8700K igazi csúcskategóriás gamerterméket jelent, addig hamarosan a mobilpiacra is jön a 6-magos Coffee Lake-H-vonal. 

Sokszor hallottunk már a Z390-es platformról is, amelynek a létezésére eddig nem igazán voltak konkrét bizonyítékok. Állítólag nyár környékén érkezhet meg, a frissített Coffee Lake processzorokkal. 

Miközben a pontos tervek még nem tiszták, addig biztosra vehető, hogy az Intel számára a gaming és a tartalomgyártás lesz fókuszban. 

A legutóbb kiszivárgott ismeretlen processzor 8-magos és 16-szálas. Az órajele vagy az alapértelmezett, vagy a szoftver olvasta ki rosszul. Egyelőre nem tudni, hogy a 8-magos Coffee Lake S processzor a nyolcadik- vagy a kilencedik-generációs Core CPU-k kínálatát erősíti-e majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.