Hirdetés

Feldarabolja a gyártási egységét az Intel



|

Három részre bontja a gyártásért felelős divíziót az Intel. Reméljük, hogy ez megkönnyíti az átállást a 10 nm-es technológiára.

Hirdetés

Továbbra sem tudott áttérni a 10 nm-es gyártástechnológiára az Intel, bár nemrég már olyan jelentések kerültek elő, amelyek alapján haladást értek el. 2019 vége előtt azonban biztosan nem lesznek elérhetőek a 10 nm-es Intel CPU-k. 

Hirdetés

A folyamat talán felgyorsulhat, most ugyanis komoly stratégia változtatást eszközöl az Intel. Sohail Ahmed, aki 2016 vezette az Intel gyártási csoportját, jövő hónapban visszavonul. 

Az Intel ekkor három részegységre bontja szét a gyártási csoportját, és mindhármat különböző igazgató vezeti majd. Furcsa időben jött ez a döntés, elvégre Brian Krzanich utódját a mai napig nem találták meg. Az ügyvezető 2018 júniusában távozott, egy kellemetlen ügy miatt. Azóta a pénzügyi igazgató, Bob Swan kormányozza az Intelt, illetve 6 hónapjuk van új ügyvezetőt találni. 

A három új részegységből az első a technológiai fejlesztésekért felel, és Mike Mayberry vezeti majd. A gyártási és működési részleget Ann Kelleher viszi, míg a beszállítással foglalkozó részt Randhir Thakur vezeti. A három csoportot Venkata "Murthy" Renduchintala igazgatja majd, aki a Qualcomm egyik korábbi vezetője volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.