Hirdetés

Felkészül a csúcsteljesítményre a Windows 10



|

Új séma lesz az energiagazdálkodási beállításokban: az [Ultimate Performance] kapcsoló még reszponzívabb PC-t eredményez.

Hirdetés

A Windows 10 energiagazdálkodási beállításai lehetővé teszik, hogy eldöntsük: a teljesítmény vagy az üzemidő a fontosabb számunkra. A legtöbb laptop úgy van gyárilag konfigurálva, hogy a Windows a lehető legjobb teljesítményt hozza ki a hardverből, ha a gép csatlakoztatva van a hálózati áramforráshoz. Amikor az akku töltöttsége alacsony, a rendszer behúzza a féket, hogy megnyújtsa az üzemidőt. 

Hirdetés

Bár lehet egyéni energiasémát is létrehozni, a legtöbb PC-n alapból három van: a kiegyensúlyozott, az energiatakarékos és a teljesítménycentrikus. 

A csúcskategóriás PC-ken hamarosan lesz egy újabb is, ami [Ultimate Performance] néven fut majd. 

Ez a séma már elérhető a Windows 10 17101-es és 17604-es előzetes buildjeiben. Fontos ugyanakkor, hogy kizárólag a Windows 10 Pro rendszerekbe kerül bele, legalábbis egyelőre. 

A tervek szerint ezzel a beállítással a PC még reszponzívabbá válik - és persze a fogyasztása is emelkedhet. Természetesen az akkuról működő laptopoknál és táblagépeknél még nem lesz ilyen opció. 

Az új előzetesek egyébként frissített emojikat is kínálnak, többek között

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.