Hirdetés

Felkészült az új processzorokra a HWiNFO



|

Frissült a segédprogram, amely többek között az AMD Navi GPU-kat, a Pinnacle Ridge processzorokat és a 400-as szériás alaplapokat is támogatja.

Hirdetés

HWiNFO korábban is igyekezett előzetes támogatást nyújtani a legújabb, még kiadatlan hardverekhez, és így van ez most is. A fejlesztők felkészültek, az 5.72-es kiadás már az AMD közelgő Navi GPU-it, a Pinnacle Ridge processzorokat és a 400-as szériás alaplapokat is kezeli. 

Hirdetés

Kiterjesztett támogatás van az AMD Starship, Matisse és Radeon RX Vega M termékeihez. A Matisse elméletben a Zen 2 mikroarchitektúrát jelenti, 7 nm-es technológiával, még jobb teljesítménnyel és kedvezőbb fogyasztással. 

A Starship eközben a Naples fejlesztése lesz, amely az elkaszálás után mégis napirenden van. A mostani támogatás is erre utal. A Starship elvileg 48-magos és 96-szálas processzorokat jelenthet, 7 nm-es technológiával. 

A szoftver kiterjesztett támogatási listáján ott van továbbá az Intel Ice Lake-SP széria, és utalás található még az NVIDIA Quadro V100-ra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.