Hirdetés

Felturbózták a Gigabyte nagyon mini PC-jét



|

Valamivel erősebb lett a Gigabyte legújabb, Gemini Lake-alapú BRIX mini PC-je.

Hirdetés

A Gigabyte BRIX szériás számítógépei olyan apró asztali PC-k, amelyek méretben és funkcionalitásban az Intel NUC és a Zotac XBOX gépekkel versenyeznek. Tavaly érkeztek meg a kicsi, olcsó és alacsony fogyasztású modellek az Intel Gemini Lake processzoraival. 

Hirdetés

A Gigabyte most frissítette a kínálatot: az új modellek nagyon ismerősek lehetnek, de azért kisebb frissítéseket kaptak. A tavalyi, Celeron N4000 processzoros BRIX BLCE-4000C folytatása például a BRIX BLC-4000RC. Az Intel 6 wattos, 2-magos CPU-ja került bele, maximum 8 GB RAM-ot, egy 2,5 hüvelykes adattárolót, PCIe kártyát támogat (ez utóbbi foglalt a WiFi és a Bluetooth miatt). A régi modellen HDMI 1.4b és VGA port volt, az újon HDMI 1.4b, HDMI 2.0 és RS-232 COM portok. A hűtés passzív, ventilátoroktól mentes. 

A Gigabyte két olyan modellt is hozott, amelyben már 10 wattos CPU van, aktív hűtéssel. A BRIX BLCE-4105R 4-magos Celeron J4105 CPU-t kapott, a BRIX BLCE-5005R pedig Pentium Silver J5005-öt. Az előbbi dizájnban is frissített, a mini DisplayPort helyett pedig HDMI 2.0-t és HDMI 1.4b-t kínál. Az utóbbi pedig már magasabb Turbo órajeleket is támogat, elméletileg jobb teljesítményt garantálva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.